Революція в галузі штучного інтелекту створила безліч інструментів, покликаних підвищити продуктивність і змінити укорінені робочі процеси. У цій статті ми розповімо про нові інструменти штучного інтелекту в категоріях аудіо та відео, дизайну, контенту, а також очищення зображень. Ну і звісно без, всім відомих, MidJourney та ChatGPT. 

ШІ для копірайтингу та створення контенту

Copy.ai: Інструмент зі штучним інтелектом для створення текстів, які підвищують конверсію. Завдяки вдосконаленим алгоритмам він може писати сторінки продажів, пости в блогах, оголошення та багато іншого за лічені хвилини. 

CopyMonkey: Інструмент зі штучним інтелектом для створення списків на Amazon за лічені секунди. Він пропонує набір інструментів для автоматизації вашого бізнесу на Amazon, від пошуку ключових слів до копірайтингу. 

Ocoya: Інструмент зі штучним інтелектом для створення та планування контенту в соціальних мережах. Допомагає легко планувати та публікувати пости в соціальних мережах, щоб ви могли зосередитися на тому, що дійсно важливо: на взаємодії з аудиторією. 

Unbounce Smart Copy: Інструмент зі штучним інтелектом для написання високоефективних холодних листів у великих масштабах. Допомагає писати листи, які відкривають, на які клікають і на які відповідають, щоб ви могли зосередитися на інших нагальних задачах. 

Puzzle: Інструмент штучного інтелекту для створення бази знань для вашої команди та клієнтів. Він пропонує універсальну платформу для створення, управління та обміну інформацією і знаннями, щоб ви могли покращити співпрацю, зменшити кількість запитів на підтримку та покращити якість обслуговування клієнтів. 

Inkforall: Інструмент зі штучним інтелектом покликаний збільшити продуктивність у роботі з текстовим контентом. Він пропонує набір інструментів, які допоможуть вам швидше писати високоякісний контент, оптимізувати його для пошукових систем і вимірювати його ефективність, щоб ви могли приймати рішення на основі даних. 

ШІ для роботи з аудіо та відео

VoicePen AI: перетворює аудіоконтент на дописи в блогах, полегшуючи компаніям і приватним особам створення письмового контенту із записаних розмов і лекцій. Сервіс підтримує 96 мов розпізнавання аудіо, але перетворює лише на текст англійською. 

Krisp: видаляє фонові, шуми, ехо та навіть голоси, дозволяючи користувачам вести чіткі, професійні аудіорозмови з будь-якого місця. Застосунок працює в режимі реального часу, та не зможе допомогти в опрацюванні вже записаного аудіо. 

Cleanvoice: робить все те саме, що й попередній ШІ, але вже для записаного аудіо. 

Beatoven: ШІ, для створення музики без авторських відрахувань, який дозволяє компаніям і приватним особам додавати унікальну, оригінальну музику до своїх проєктів без клопоту з ліцензуванням.

Soundraw: Інструмент для створення оригінальної музики, простий, інтуїтивно зрозумілий спосіб створювати та публікувати власну музику.

Vidyo: Інструмент штучного інтелекту для створення коротких відео з довгого контенту, що дозволяє компаніям і приватним особам ділитися своїми повідомленнями в більш привабливий і наочний спосіб. Допоможе з одного відео зробити контент і для YouTube, і для Tik-Tok, і для інстаграму. 

Otter: Ваш персональний секретар — даний інструмент штучного інтелекту призначений для нотування розмови у реальному часі. Наразі підтримується розпізнавання лише англійською мовою.

ШІ для дизайну

Flair: Інструмент штучного інтелекту для брендованого контенту, що дозволяє легко створювати графіку та елементи дизайну. 

Illustroke: Інструмент штучного інтелекту для створення векторних зображень з текстових підказок, що полегшує дизайнерам створення кастомної графіки та зображень для своїх проєктів.

Patterned: Інструмент штучного інтелекту для створення візерунків для дизайну, що дозволяє компаніям і приватним особам додавати унікальні, привабливі візерунки до своїх проєктів без клопоту створювати їх з нуля.

Stocking: Інструмент штучного інтелекту для створення стокових фотографій, що полегшує компаніям і приватним особам пошук і використання високоякісних зображень у своїх проєктах.

Looka: Інструмент зі штучним інтелектом для розробки дизайну вашого бренду, що надає компаніям і приватним особам простий, інтуїтивно зрозумілий спосіб створення фірмового стилю.

ШІ для роботи з зображеннями

DALL-E 2: Це передовий ШІ-генератор зображень, розроблений OpenAI, тією ж командою, яка створила GPT-4, один із найкращих алгоритмів машинного навчання природної мови. Просто введіть текст, і Dall-E 2 створить серію зображень на основі вашого тексту. Ви можете використовувати його для створення ілюстрацій, дизайну продуктів і генерування нових ідей для бізнесу.

Civitai: Цей інструмент є центром для зберігання згенерованих зображень. Тут художники, інженери та фахівці з аналізу даних можуть обмінюватися моделями, навчальними посібниками та ресурсами, щоб вивести мистецтво штучного інтелекту на новий рівень. 

Cleanup: Інструмент ШІ для видалення об’єктів, дефектів, людей або тексту з зображень. Це просте, але потужне рішення для фоторедакторів, фотографів і маркетологів, які хочуть заощадити час і зусилля при очищенні своїх зображень.