Польська студія-видавець 11 bit studios повідомила, що реліз стратегії про виживання Frostpunk 2 перенесли на два місяці – з 25 липня на 20 вересня 2024 р..

Розробники зібрали відгуки від гравців під час бета-тестування, яке проходило кілька місяців тому та вирішили, що у них ще є сфери, які можна допрацювати, аби покращити фінальний продукт.

11 bit studios також поділилися новими подробицями того, що саме  ці два додаткових місяці дадуть їм можливість покращити та зробити. Перша за все це покращення ігрових механік. Взявши до уваги відгуки гравців, розробники покращили зміни температури, більш детальний менеджмент робочої сили, нові ресурси для розширення міста, кращі підходи до боротьби з протестами та інше.

Реліз Frostpunk 2 перенесли на вересень 2024 р., але розробники пообіцяли покращення

Також розробники покращили користувацький інтерфейс для того, аби гравцям було “важко з рішеннями, а не з інтерфейсом”. Вдосконалили HUD та зробили його більш інтуїтивним та зрозумілим, додали нове меню будівництва разом із п’ятьма новими міськими центрами, покращили ясність, читабельність та інше.

Реліз Frostpunk 2 перенесли на вересень 2024 р., але розробники пообіцяли покращення

Крім вдосконалення вже наявних у Frostpunk 2 функцій, розробники також додали нову – Zoom Stories, яка дозволить розглядати жителів міста зблизька. Щоб дати гравцям можливість прив’язатися до індивідуальних персонажів та бути ближчими з ними.

Реліз Frostpunk 2 перенесли на вересень 2024 р., але розробники пообіцяли покращення

“Як бачите, ще багато роботи, яку потрібно виконати, і тут ми згадали лише її частину. Не вдаючись у подробиці, ми можемо сказати, що нещодавно ми запросили деяких із вас знову зіграти в нашу гру та протестувати деякі функції, згадані вище. Ми раді сказати, що результати більш ніж обнадійливі – покращення справді творять чудеса”, – йдеться у заяві студії.