Meta оголосила про оновлення для Facebook Messenger із новим набором функцій, зокрема можливістю відправляти фото в HD-якості та надсилати файли розміром до 100 МБ.

Щоб надсилати зображення в HD-якості, користувачам потрібно буде на обраному фото увімкнути перемикач HD. У вищій якості також можна буде надсилати одразу декілька фото.

Використовуючи HD та інші фото чи відео, користувачі тепер зможуть створювати спільні альбоми з якихось заходів чи подій. Це дозволить збирати фото та відео із днів народжень, поїздок чи інших подій в один альбом, який буде простим у пошуку та яким буде легко поділитися.

Функція створення альбомів з’явиться у месенджері протягом кількох наступних тижнів.

Meta дозволила користувачам Facebook Messenger надсилати фото в HD-якості та файли до 100 МБ

Також у новому оновленні Facebook Messenger отримав можливість надсилання файлів розміром до 100 МБ. Підтримуються всі основні формати файлів, включаючи Word, PDF і Excel.

Ще одним нововведенням для спрощення користувацького досвіду є введення QR-кодів для швидкого пошуку інших людей. Щоб почати спілкування з новою людиною потрібно буде перейти у налаштування та обрати значок QR-коду. Цей код можна буде зісканувати іншим пристроєм або просто скопіювати посилання, яким можна ділитися з іншими.

Meta дозволила користувачам Facebook Messenger надсилати фото в HD-якості та файли до 100 МБ