У Південній Америці проходив фінал регіонального турніру Apex Legends Global Series, однак деякі про-гравці не змогли закінчити гру, оскільки їх зламали прямо під час матчу. Про це пише PC Gamer.

Спочатку гравець Ноян Genburten Озкос із команди DarkZero раптово виявив, що бачить інших гравців крізь стіни. Трохи згодом ще один гравець, Філіп ImperialHal Дозен з TSM, побачив, що у нього з’явився аімбот.

Обидва гравці були змушені покинути матч, оскільки, хоч і проти своєї волі, вони фактично мали ввімкнені чіти під час професійної гри.

Акаунт Anti-Cheat Police Department у X повідомив, що в Apex Legends з’явився експлойт віддаленого виконання коду, який дає змогу зловмисникам вмикати чіти для гравців та потенційно встановлювати шкідливе ПЗ на комп’ютери гравців.

Гравцям зараз радять не заходити в Apex Legends та будь-яку іншу гру, яка має захист Easy Anti Cheat, оскільки поки не до кінця зрозуміло, як саме зловмисники змогли отримати доступ до гри.

Respawn прокоментувала ситуацію на кіберспортивному акаунті гри та заявила про перенесення фіналу турніру. Інших коментарів від розробників поки не було.