Влітку та восени серіал Suits / «Форс-мажори» набрав неймовірної популярності на стримінгових платформах і це привело до того, що шоу стало найпопулярнішим у 2023 році на стримінгових платформах. Про це повідомили The Hollywood Reporter

За даними чарту Nielsen, серіал про юристів у першій половині року, поки він був доступний ексклюзивно для Peacock, зібрав 4,6 мільярда хвилин перегляду. Після того, як Suits влітку з’явився на Netflix, ці цифри виросли до 57,7 мільярда хвилин за рік.

Серед оригінальних серіалів, найпопулярнішим за рік став Ted Lasso / «Тед Лассо», що стало здивуванням, враховуючи, що шоу доступне лише на сервісі Apple TV+, який не має такої значної аудиторії, як Netflix, але все ж зібрав переглядів на 16,9 мільярда хвилин. 

Це вперше, коли оригінальне шоу, яке не доступне для перегляду на Netflix, стало найпопулярнішим за рік. При цьому друге місце за рік зайняв The Night Agent / «Нічний агент» від Netflix, який поступився 2 мільярдами хвилин. 

Найпопулярнішим фільмом у стримінгу став мультфільм Moana / «Ваяна» на Disney+. Протягом 2023 року фільм зібрав 11.6 мільярдів хвилин. Загалом топ три повністю займають мультфільми. На другому місці – Encanto / «Енканто» та The Super Mario Bros. Movie / «Брати Супер Маріо в кіно» на третьому.