Йоганна Фаріс стане новою президенткою Blizzard після нещодавнього звільнення колишнього президента – Майка Ібарра. Про це пишуть Bloomberg.

Перед цим Йоганна працювала в Activision як генеральна менеджерка серії Call of Duty. На цю посаду вона заступила у 2018 році, а до цього 12 років працювала у NFL.

Йоганна Фарс одразу ж прокоментувала ситуацію щодо ставлення керівників Activision, які хотіли аби студія випускала більш передбачувані ігри, як от Call of Duty, й про політику компанії у майбутньому: 

«Activision, Blizzard і King — це абсолютно різні компанії з різними іграми, культурою та спільнотами. Важливо зауважити, що шлях Call of Duty для задоволення гравців часто може відрізнятися від приголомшливих ігор у царстві Blizzard: у кожній з них різний ігровий досвід, спільноти, які їх оточують, і необхідні моделі успіху. Я обговорювала це з командою керівництва компанія, і я приступаю до цієї ролі з розумінням до цієї динаміки та глибокою повагою, оскільки ми починаємо досліджувати, як вивести наші всесвіти на ще вищі висоти».

Фарс перейде на нову посаду 5 лютого, а роль генерального менеджера Call of Duty займе Метт Кокс, який зараз є віцепрезидентом з управління продуктами Call of Duty.