Оскільки за останні кілька років світ розумних годинників значно змінився, ми прийняли стратегічне рішення залишити бізнес розумних годинників, Fossil Group перенаправляє ресурси на підтримку нашої основної сили та основних сегментів нашого бізнесу, які продовжують надавати потужні можливості для зростання: розробка та розповсюдження традиційних годинників, ювелірних виробів і виробів зі шкіри під нашими власними та ліцензованими брендами”. — сказав представник Fossil.

Fossil Group залишає ринок розумних годинників

Fossil Group, компанія, яка відчайдушно намагалася створити стильні розумні годинники, що схожі на їхні традиційні аналоги, тепер повністю відмовляється від цього бізнесу. Fossil Gen 6 буде останнім поколінням годинників Wear OS, йшлося в заяві компанії в п’ятницю для The Verge.

Fossil каже, що підтримуватиме наявні розумні годинники протягом наступних кількох років. Вихід Fossil з ринку розумних годинників залишить діру в галузі. Мінімалістичний і модний підхід  компанії до дизайну не схожий ні на що, що існує сьогодні. Fossil Group, крім основного бренду Fossil, також була відома розумними годинниками під своїми суббрендами: Citizen, Skagen, Diesel, Michael Kors, Kate Spade.