З Apple пішов іще один топменеджер. Цього разу компанію залишив Ді-Джей Новотні (DJ Novotney), який обіймав посаду віцепрезидента з розробки апаратного забезпечення. Про це пише 9to5Mac.

Ді-Джей Новотні є справжнім ветераном Apple, адже пропрацював у компанії впродовж майже 25 років. Він брав участь у роботі над кількома поколіннями iPod, iPhone, Apple Watch, а також долучився до проєкту створення електромобіля компанії.

Однак тепер він залишає свою посаду та йде працювати у компанію Rivian. Тут він обійматиме позицію старшого віцепрезидента з автомобільних програм.

У межах своєї роботи він підпорядковуватиметься безпосередньо гендиректору Rivian Роберту Скаринджу (RJ Scaringe).

«Чудові продукти – це те, що ми робимо найкраще, і мені дуже пощастило бути частиною багатьох чудових команд, які розробляли все, починаючи від iPod, iPhone, iPad, Watch і до великої кількості іншого», – написав Ді-Джей Новотні у службовій записці, в якій оголосив про своє звільнення.

Він додав, що Apple була його життям, але зараз для нього настав час рухатися далі та допомогти втілити в життя нову серію продуктів.

Ді-Джей Новотні – не єдиний спеціаліст, який залишив Apple заради роботи в Rivian. Нещодавно стало відомо про перехід до цієї компанії керівника відділу продуктів, мобільності та автосервісів Apple Йонаса Рейнке.