Вслід за новинами про те, що Microsoft звільняє 1900 працівників з Activision Blizzard та Xbox, Blizzard оголосили про те, що скасовують розробку досі неанонсованої гри про виживання, яка була відома під кодовою назвою Odyssey. Про це пишуть Bloomberg.

У листі, які отримали працівники компанії у четвер, чимало розробників залучених до роботи над Odysey, дізнались, що їх звільнили. Тих, хто зміг зберегти свою роботу, сказали, що їх в майбутньому перекинуть на інші проєкти.

Щодо самої гри, то представник компанії Ендрю Рейнольдс розповів, що розробку було скасовано «як частину зміни фокуса на проєкти, які мають більший потенціал росту в майбутньому». 

Odyssey, розробку якої розпочали ще у 2017, мала б бути цілком новою грою на кшталт Minecraft та Rust, однак з меншою кількістю багів та проблем. Протягом розробки команда стикалась з багатьма проблемами, у тому числі з переходом з рушія Unreal Engine 5 на Synapse, внутрішній рушій, який був розроблений для мобільних ігор. 

Та попри труднощі, люди, які грали ранні версії, стверджували, що проєкт мав чудовий вигляд. Керівництво мало плани розширити команду та націлитись на реліз у 2026 році, однак натомість гру просто скасували.