Twitch впроваджує зміни у трьох програмах виплат стрімерам. Компанія прибирає ліміт у $100 тисяч для розподілу доходу 70/30, розширює Partner Plus Program та змінює модель виплати за підписки Prime Gaming. 

З 1 березня програму Partner Plus Program розширюють трьома способами. Перше це новий рівень, який дозволить отримати переваги більшій кількості стрімерів. Якщо стрімер набиратиме 100 балів розширеної програми три місяці поспіль, вони зможуть розділяти дохід від подарованих та платних підписок у співвідношенні 60/40.

Поріг балів для розділу 70/30 зменшують з 350 до 300. Також компанія відкриває цю програму для компаньйонів. Варто зазначити, що бали набираються наступним чином: підписка 1-го рівня – 1 бал, 2-го рівня –- 2 бали, 3-го рівня – 6 балів.

Також Twitch прибирає поріг у $100 тисяч. Раніше, коли стрімери досягали відмітки у $100 тисяч доходу від підписок, співвідношення змінювалось з 70/30 на 50/50, тепер цього не буде й стрімери завжди отримуватимуть 70% доходів. Ця зміна вже набула чинності. 

І останнім є зміна в моделі виплат за підписки Prime Gaming. Компанія переходить на модель фіксованих ставок за підписку, які напряму залежатимуть від країни підписника. Для підписників з України ця ставка складає $0.35. З переліком усіх країн можна ознайомитись за посиланням. Зміни у Prime Gaming почнуть діяти з 3 червня.