Netflix у звіті акціонерам розповіла, що трилогія GTA від Rockstar стала найуспішнішим запуском ігор у сервісі й спричинила значний зріст завантажень ігор. Про це повідомили MobileGamer

Статистика від Appmagic показує, що ігри GTA загалом завантажили понад 18 мільйонів разів на iOS та Android з моменту релізу 14 грудня. Найуспішнішою є San Andreass, її завантажили 11.6 мільйонів разів, з яких 9.1 мільйона на iOS та 2.6 на Android.

Vice City завантажили 4.1 мільйона разів, 3.1 – на iOS та близько 1 мільйона на Android. GTA III встановили 2.4 мільйона разів, з яких 1.7 на iOS та 700 тисяч на Android. 

Статистика також показує, що до появи трилогії GTA, з Netflix встановлювали близько 10 мільйонів ігор на місяць, з появою ігор Rockstar ця цифра виросла майже до 30 мільйонів. 

Кількість завантажень ігор у Netflix зросла завдяки трилогії GTA

Серед інших популярних ігор є Storyteller, яку встановили 9.4 мільйона разів, Too Hot to Handle – 8.4 мільйона та SpongeBob: Get Cooking з 8.3 мільйонами інсталяцій. 

У листі акціонерам компанія зазначає, що це лише «перші дні» для ігрових пропозицій, проте вони змогли потроїти залучення користувачів за рік. Вони також розповіли, що хоч ігри є малою частиною бізнесу, вони задоволені результатами.