Компанія Google презентує свої смартфони восени. Звісно ж, працювати над оновленнями пошуковий гігант починає значно раніше. Й інсайдери весь цей час не відпочивають. От й на цей раз дизайн Google Pixel 9 Pro потрапив до Мережі задовго до офіційного анонсу.

Зображеннями наступного флагмана від Google поділився OnLeaks на сторінках MySmartPrice.

Інсайдер Стів Хеммерстоффер (OnLeaks) часто знаходить підхід до джерел у виробників й розповідає про майбутні оновлення цікавих пристроїв до їх запланованих релізів. Нині він показав зовнішність Google Pixel 9 Pro, який (теоретично) доволі суттєво зміниться у порівнянні з поточним флагманом.

OnLeak показав рендери корпуса смартфона Google Pixel 9 Pro

Як видно із зображень, Pixel 9 Pro отримає пласкі дисплей та рамку. Наразі Pixel 8 Pro має значно округлішу форму. Таким чином, якщо рендери все ж демонструють не один з варіантів дизайну, то наступний Pixel стане схожим на iPhone.

OnLeak показав рендери корпуса смартфона Google Pixel 9 Pro

Очікується, що зміняться й розміри пристрою. Так, дисплей матиме діагональ у 6,5 дюйма та рівномірні тонкі рамки довкола. Невеличкий виріз для фронтальної камери залишиться у верхній частині екрана, по центру.

Зменшення дисплея також призведе й до змін у габаритах, які складатимуть 162,7×76,6×8,5 мм. Всі керівні клавіші розмістяться на правому боці корпусу. Вирізи для USB-C та слоту SIM-карти будуть знизу.

OnLeak показав рендери корпуса смартфона Google Pixel 9 Pro

Блок камер, за яким можна легко впізнати саме смартфони від Google, також оновить форму. Однак він все ж дотримуватиметься знайомого користувачам дизайну. Щоправда, виступ для нього залишиться чималеньким, збільшуючи товщину корпуса в цьому місці до 12 мм. Він міститиме три сенсори, серед яких будуть ширококутний, надширококутний та перископічний телефото. Основний також зможе отримати змінюване значення апертури.

Навряд зараз можна з упевненістю стверджувати, що виробник дійсно зупиниться на саме такому дизайні. Ще залишається чимало часу для внесення змін. Проте подібний Google Pixel 9 Pro вже виглядає доволі цікавим варіантом.