Новенький флагман Samsung ще не встиг надійти у продаж, проте охочих перевірити його на міцність це не зупинило. Поява подібних відео, звісно, була очікуваною. Й цього разу є додаткові приводи подивитися записи випробовувань.

Перший тест опубліковано на YouTube-каналі PBKreviews.

Серед інших покращень, смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra додатково цікавий новим склом Gorilla Glass Armor, яке має краще протистояти появі дрібних подряпин, а також новою титановою рамкою.

Заразом смартфон має пласкіший дисплей. Відповідно, шасі отримало мінімальні зміни й ступінь ушкоджень може змінюватися. Однак варто пам’ятати, що будь-яке падіння може все одно нанести ушкодження пристрою, й поки що це загальна проблема для смартфонів (та радість для виробників захисних аксесуарів).

Тож, в першому такому відео Galaxy S24 Ultra зазнає декілька падінь на бетон з висоти попереку. Після цього дисплей додатково «протерли» дрібним пилом з камінням.

Як видно, Gorilla Glass Armor може отримати ушкодження навіть за таких доволі базових сценаріїв. Й хоча дисплей залишився працювати, його захист зазнав невеличких «травм». Така сама спроба, але з іншої сторони, практично не додала ґаджету нових пошкоджень.

Щодо титанової рамки, то вона також не стала панацеєю. В залежності від падіння, деякі сліди у місцях першого контакту з поверхнею все одно можуть залишитися. Таким чином користувачам, які не переймаються захисними аксесуарами, все ж варто пильнувати нові смартфони й випадково не випускати їх з рук.

Своєю чергою дрібний пил з камінням не залишив на дисплеї помітних подряпин. Звісно, триваліше використання краще продемонструє можливості Gorilla Glass Armor. Проте наразі можна сказати, що потенціал у нього непоганий.

У будь-якому випадку, перше випробування наочно продемонструвало, що декілька падінь пристрій легко витримає з мінімальними ушкодженнями та повним збереженням робочого стану.