Університет штату Арізона (ASU) та OpenAI оголосили про партнерство з метою впровадження ChatGPT в навчальний процес. Про це повідомляє The Verge.

Використовуючи ChatGPT Enterprise, ASU хоче зосередитися на трьох ключових сферах. Серед них: підвищення успішності студентів, створення нових шляхів для інноваційних досліджень та оптимізація організаційних процесів.

«Наші викладачі та співробітники вже використовували ChatGPT, а після запуску ChatGPT Enterprise, який вирішив багато наших проблем з безпекою, ми вирішили, що є сенс підключитися до OpenAI», – пояснив заступник директора з інформаційних питань ASU Кайл Боуен.

Університет почне приймати заявки від викладачів і студентів на проєкти, де можна використовувати ChatGPT, починаючи з лютого.

Це – перше партнерство між OpenAI та навчальним закладом. Компанія поступово почала налагоджувати співпрацю з більш публічними організаціями. Вона оголосила про угоду з владою штату Пенсильванія, щоб надати доступ до ChatGPT Enterprise деяким державним службовцям.

До слова, недавно повідомлялося, що OpenAI нарешті відкриває магазин користувацьких чат-ботів GPT Store. У крамниці можна буде знайти чат-боти від користувачів, пропозиції, тренди та інше.