OpenAI нарешті відкриває магазин користувацьких чат-ботів GPT Store. У крамниці можна буде знайти чат-боти від користувачів, пропозиції, тренди та інше.

Компанія розповіла, що з часу анонсу у листопаді, користувачі створили вже понад 3 мільйони чат-ботів, до яких тепер можна отримати доступ, якщо у вас є підписка ChatGPT Plus, або ви маєте Team чи Enterprise план.

У магазині представлено різноманітні GPT, розроблені партнерами та спільнотою. Користувачі зможуть переглядати популярні та трендові чат-боти у таблиці лідерів спільноти з такими категоріями, як DALL·E, письмо, дослідження, програмування, освіта та спосіб життя.

Компанія також пропонуватиме відібрані чат-боти, які оновлюватимуться щотижня. На час запуску компанія пропонуватиме скористуватися такими GPT як Canva, Books, AllTrails та іншими.

Також компанія анонсувала, що у першому кварталі цього року буде запроваджена програма доходів, в рамках якої творці чат-ботів зможуть отримувати нагороди на основі взаємодії інших користувачів з GPT. Більше про це розкажуть згодом.