Новий логотип Remedy Entertainment, який студія змінила у квітні 2023 р., не подобається Take Two. Він аж занадто нагадує канонічну R у логотипі студії Rockstar Games, яка входить до складу Take Two. Компанії розпочали судову суперечку з цього приводу. Про це пише Respawn First.

Remedy Entertainment змінила логотип, тому що «куля в літері R у старому логотипі символізувала епоху Max Payne, але Remedy тепер набагато більше, ніж одна гра; у нас є ціле портфоліо ігор, нових та старих».

Цікаво, що буква R була і в старому логотипі, але через використання кулі усередині та обрізання букви вона майже не зчитувалася. У новому логотипі куля в центрі теж залишилася, але вже стилізована.

Новий логотип Remedy Entertainment занадто схожий з логотипом Rockstar Games. Take Two йде до суду

Це не перший раз, коли Remedy Entertainment попадає у суперечку щодо логотипа. Перший логотип студії, створений у 1996 році, занадто нагадував лого LucasArts, тому, після погроз судовим позовом, Remedy у 1999 році створила те саме лого з кулею.

Remedy Entertainment, Take Two та Rockstar Games достатньо активно співпрацюють, наприклад з дозволу Take Two, який належить торговельна марка, Remedy Entertainment розробляє зараз ремейки Max Payne та Max Payne, видавцем яких буде Rockstar Games. Тож скоріше за все компанії досить швидко розв’яжуть питання логотипів. І схоже Remedy Entertainment знову вимушена буде поступитися.