Схоже, що так! Нещодавно з’явились перші зображення нового купе, що отримає назву Dodge Charger Daytona. Й це буде справжній «американський маслкар», яким ми звикли його уявляти: великий капот та приховані фари, широкі стійки даху й ще ширші колеса. Вже зараз автомобіль можна купити лише за його дизайн!

Але схоже, що й характеристики будуть вражаючі. По-перше, очікується запуск електричних версій Dodge Charger Daytona: задній або повний привод, потужність від 400 до майже 680 «коней».

По-друге, фотографії з виробничої лінії демонструють голий кузов нового купе Dodge Charger Daytona – й там гарно видно трансмісійний тунель, що натякає на появу модифікації з традиційним двигуном внутрішнього згорання. Напевно, що це буде вже не багатолітровий V8, а рядна «шістка» нової серії Hurricane. Теж непогано: наразі вже існують версії цього двигуна на 500-550 «коней».

Повна інформація про автомобіль Dodge Charger Daytona має бути оголошена протягом найближчих місяців, адже старт виробництва нового автомобіля вже запланований на кінець 2024 року. То ж чекаємо на офіційну презентацію – тоді й дізнаємось всі деталі.