Студія Ripple Effect, раніше відома як DICE LA, націлена створити Battlefield з найреалістичнішими ефектами руйнування в історії ігор. Про це розповідають VGC

Зараз Ripple Effect мають відкриту вакансію режисера візуальних ефектів, в описі якої зазначається, що студія шукає «старшого 3D-художника, який допоможе нам створити найреалістичніші та захоплюючі ефекти руйнування в галузі».

Як розповідають Electronic Arts, студія зараз працює над «абсолютно новим досвідом Battlefield, який буде доповнюватиме та створюватиметься на основах серії».

DICE також працюють над мультиплеєрною частиною для майбутніх ігор серії та працюватимуть над синглплеєрною компанією для наступної гри разом із Ridgeline Games, новозаснованою студією, яку очолює один з творців Halo, Маркус Лехто. 

Після невдалого запуску Battlefield 2042, Electronic Arts вирішили змінити підхід до франшизи. Компанія анонсувала, що окрім нового підходу до розробки, вони також планують створити новий об’єднаний всесвіт для серії. 

В рамках цих планів, Вінс Зампелла, співзасновник студій Respawn та Infinity Ward, взяв на себе роль наглядача за серією після того, як колишній генеральний менеджер DICE Оскар Габріельсон залишив EA.