Українська студія Mauris оприлюднила два геймплейних відео з наземної частини піратської RPG Corsairs Legacy.

У двох відео, одне з яких розміщено на україномовному YouTube-каналі гри, а інше на англомовному можна побачити дві різні локації на Карибських островах, що будуть витворені у грі.

Розробники розповідають, що усі острови проробляються вручну і будуть доступні для гравця майже з усіма локаціями без додаткових завантажень. При цьому, наприклад, загальний розмір Барбадосу складає 1,5 км на 1 км, і на момент виходу гри у Дочасному доступі Early Access гравцям буде доступно приблизно 60% острова. На всі острови вже додані птахи, 6 видів наземних тварин та 3 види морських тварин, які реагують на появу головного героя.

Крім того, команда Mauris сповіщає, що провела оптимізацію гри та досягла результату в 60 FPS при роздільній здатності FullHD на відеокартах GeForce GTX 1060 6GB без використання DLSS і FSR, які теж опціонально доступні в налаштуваннях. Після релізу в Early Access розробники планують і надалі покращувати графіку.

Corsairs Legacy вже отримала схвалення на публікацію від Steam, але очікує на підтвердження сумісності зі Steam Deck. Реліз Corsairs Legacy в Дочасному доступі Steam заплановано на кінець січня 2024 року.