Під час презентації CES 2024, Samsung розповіла про подальшу співпрацю з Microsoft, в рамках якої пристрої Galaxy отримають інтеграцію з Copilot, а смартфони можна буде використовувати як вебкамеру для дзвінків у Teams.

Нещодавно представлений Galaxy Book4 використовуватиме Copilot для під’єднання до смартфонів. Це дозволить користувачам читати й підсумовувати повідомлення та навіть допоможе писати нові, базуючись на історії чату прямо з ПК. 

Разом з тим, компанія розповіла, що смартфони Galaxy можна буде підключати до ПК та використовувати як вебкамеру. Користувачі зможуть вільно перемикати основну та фронтальну камеру та відходити від ПК, не втрачаючи зв’язок.

Підключаючи смартфон, користувачі також зможуть використовувати такі функції як розмиття фону та автоматичне фокусування. Компанія, проте, не уточнює, чи працюватиме це лише з Book4, чи й з іншими ПК. 

Інші пристрої Galaxy також можна буде поєднувати з Book 4. Наприклад планшет можна буде використовувати як додатковий монітор. Надалі компанія планує ще більше розширювати такі можливості.