Netflix представив новий трейлер майбутнього серіалу «Проблема 3 тіл» / 3 Body Problem. Проєкт засновано на романі китайського письменника Лю Цисіня та має вийти 21 березня 2024 року. Про це пише The Verge.

У цьому трейлері стримінговий сервіс прагне привернути увагу глядачів до таємниці. По суті, ціла група вчених зникла безвісти, і герой серіалу намагається з’ясувати, що це означає.

«Історія починається в Китаї 1960-х років, коли молода жінка приймає доленосне рішення, яке відлунює крізь простір і час у сьогоденні. Коли закони природи, якими ми їх знаємо, незбагненним чином порушуються, згуртована група блискучих вчених повинна об’єднати зусилля з безкомпромісним детективом, щоб зупинити найбільшу загрозу для людства», – йдеться в описі Netflix.

До акторського складу увійшли: Бенедикт Вонг, Джован Адепо, Джон Бредлі, Розалінд Чао, Ліан Каннінгем, Ейса Гонсалес та інші. Шоуранери проєкту – Александр Ву, Девід Беніофф та Д.Б. Вайс. Останні двоє відомі за серіалом «Гра престолів» / Game of Thrones.