Twitch у співпраці з OBS та NVIDIA запускають Twitch Enhanced Broadcasting на основі графічних процесорів GeForce RTX. Технологія дозволить користувачам проводити кілька одночасних трансляцій з одного ПК.

Зареєструватися на бета-тест, який розпочнеться пізніше цього місяця, можна на сторінці інструментів трансляції.

Зараз стримерам необхідно обирати між вищою якістю трансляції та її доступністю для глядачів із повільним інтернетом або зі старішими пристроями. Enhanced Broadcasting це виправить.

Технологія дозволить стримерам з картами RTX та GTX запускати до трьох одночасних трансляцій з різною роздільною здатністю, однак поки що лише до 1080p.

У майбутньому Enhanced Broadcasting покращуватимуть. Компанії планують додати можливість проводити 5 одночасних трансляцій з роздільною здатністю до 4К.

Enhanced Broadcasting також автоматично налаштує всі параметри OBS, включаючи роздільну здатність, швидкість передачі даних і параметри кодування.

В результаті, нова технологія дасть змогу стримерам проводити трансляції у найкращій якості, не переймаючись за те, що деякі глядачі не зможуть дивитися. Глядачі, зі своєї сторони, отримають і найкращу якість, і можливість переглядати трансляції навіть з поганим інтернетом та старими пристроями.