Компанія XREAL представила нові розумні окуляри доповненої реальності — Air 2 Ultra, які за доступну в порівнянні з конкурентами ціну пропонують чимало цікавих функцій. Про це пишуть Android Authority.

Air 2 Ultra мають роздільність 1920х1080 пікселів для кожного ока, поле зору 52 градуси з 42 пікселями на градус, що, за словами компанії, вище ніж у Vision Pro від Apple, у яких 34 пікселі.

Також окуляри підтримують частоту оновлення до 120 Гц і мають максимальну яскравість 500 ніт. Air 2 Ultra підтримують 6 ступенів свободи (6 DoF) за допомогою двох спеціалізованих датчиків 3D-середовища.

Крім того, в окулярах є два вбудованих стерео динаміки та 2 мікрофони. Також вони мають титановий каркас, подушечки для носа без тиску у трьох розмірах та 3-позиційне регулювання скроні.

XREAL представила нові окуляри доповненої реальності

Щодо підключення, то Air 2 Ultra зі смартфонами Samsung Galaxy S22 та S23 на процесорах Snapdragon можна буде використовувати для просторових обчислень. З іншими пристроями працюватиме дзеркальне відображення екрана.

Крім того, нові окуляри також підтримують технологію просторового відео від Apple, тож приєднавши їх до iPhone 15 Pro, користувачі зможуть переглядати відповідні відео.

Станом на зараз, XREAL планує випустити Air 2 Ultra лише для розробників. Їх вартість складатиме $699, а відправлять почнуть у березні цього року. Для розробників, які купували Nreal Light AR, діятиме знижка на $100.