Вже скоро представників портативних ігрових систем має побільшати. Судячи з тизеру у соціальних мережах, компанія MSI представить свою версію подібної системи вже на CES 2024. Таким чином в ASUS ROG Ally, Lenovo Legion Go та, звісно, Steam Deck з’явиться ще один конкурент.

На це звернуло увагу видання Tom’s Hardware.

Коротке відео в офіційному Instagram-акаунті MSI демонструє пару стіків з RGB-підсвічуванням, логотип та вентиляційні отвори майбутньої системи. Короткий опис «З’являється нова порода драконів MSI» також не відкриває деталей, зберігаючи інтригу до презентації.

Судячи з відповіді на допис MSI в соціальній мережі X, на відміну від інших представників категорії, «нова порода драконів» отримає процесор не від AMD, а все ж Intel.

Видання VideoCardz.com також поділилося інсайдом стосовно портативної ігрової системи від MSI. В Geekbench її назва вказується як Claw. Пристрій дійсно працюватиме з процесором Intel Core Ultra 7 155H, який зможе запропонувати 16 ядер/22 потоки (6 продуктивних, 8 енергоощадних та ще два ядра з низьким енергоспоживанням), та восьмиядерну графіку Arc Alchemist. При цьому пристрій також матиме 32 ГБ оперативної пам’яті (проте не факт, що не буде й інших комплектацій).

На CES 2024 компанія MSI представить свою портативну ігрову систему

Заразом видання пропонує ранню версію порівняння конкурентів:

На CES 2024 компанія MSI представить свою портативну ігрову систему

Однак для повної картинки все ж доведеться зачекати на офіційну презентацію від MSI. Нагадаємо, що старт CES 2024 намічено на 9 січня. Проте цілком можливо, що виробник (за прикладом інших компаній) може надіслати пресреліз трошки раніше. У будь-якому випадку чекати на новинку залишилося не так довго.