У відкритий доступ напередодні Різдва потрапив вихідний код гри Grand Theft Auto 5. Це сталося через рік після того, як хакери з Lapsus$ скоїли злам внутрішньої мережі Rockstar і викрали корпоративні дані. Про це пише BleepingComputer.

Посилання на завантаження вихідного коду були поширені на численних каналах. Воно також з’явилося на Telegram-каналі, який хакери раніше використовували для витоку викрадених даних Rockstar. Власник каналу розмістив вказане посилання та додав скриншот однієї з папок.

GTA 5

Він також згадав хакера Аріона Куртажа, який раніше зливав дорелізні відео Grand Theft Auto 6 під ніком «teapotuberhacker».

«Він почав все це і зробив так, щоб витік став надбанням громадськості. Я дуже поважаю його. Сумую за тобою, друже. Якщо ви хочете поринути у спогади, перегляньте список закріплених повідомлень, щоб побачити, як все розгорталося у 2022 році. Аріон активно спілкувався тут», – йдеться в дописі.

GTA хакер

Нагадаємо, що торік у Великій Британії повідомили про арешт Аріона Куртажа, а нещодавно хакера засудили до перебування в лікарні за злом Rockstar і Uber.