Приблизно рік тому з’явився компактний кросовер Honda WR-V: спочатку цей автомобіль призначався для ринку Індонезії; згодом він став основою для моделі Honda Elevate, що розроблялась вже для ринку Індії. А як же рідна Японія?

Компанія вирішила поєднати одне з іншим. На рідному для себе ринку, автомобіль буде запущений з назвою Honda WR-V, хоча за дизайном кузова – це Honda Elevate. В будь-якому випадку суть залишається незмінна: компактний кросовер, атмосферний 1,5-літровий двигун (118-121 к.с.), лише передній привод.

Щоб хоч якось «підігріти» цікавість публіки до запуску автомобіля на початку 2024 року, японці вирішили побудувати концепт-кар Honda WR-V Field Explorer. Назва та зовнішній вигляд відверто натякають на пригоди: позашляхова гума, чорні колісні диски та решітка радіатора, додаткові захисні накладки, багажник на даху.

Статус концепту для Honda WR-V Field Explorer досить умовний. За відсутності технічних змін, створити такий «крос-всюдихід» можна навіть власноруч – за допомогою замовлення та встановлення певних опцій або аксесуарів. То ж недарма концепт Honda WR-V Field Explorer готується до дебюту на місцевому автосалоні, присвяченому тюнінгу – це буде не лише «розігрів» потенційних покупців, але й демонстрація можливостей доопрацювань Honda WR-V.

Зважаючи на доволі просту конструкцію та невеличкі розміри Honda WR-V, варто очікувати доволі заманливу ціну. Проте якою саме вона буде на домашньому ринку – дізнаємось вже на початку 2024 року, коли в Японії стартують продажі цього автомобіля.