Локальні моделі бувають дуже цікаві. Ще один приклад – ось такий автомобіль Honda WR-V, який дебютує для ринку Індонезії, де й буде вироблятись. Що це?

Це компактний кросовер, що має 4,06-метрову довжину та 2,49-метрову колісну базу: такий собі «варіант для міста». На це натякає й передній привод – повного не буде взагалі. Як і не буде альтернативи силовому агрегату: бензиновий атмосферний 1,5-літровий двигун на 121 «конячку» та CVT-варіатор (пізніше додадуть «механіку»). Але буде можливість вибору з двох версій: традиційний кросовер Honda WR-V або його RS-модифікація з власною решіткою радіатора, LED-фарами, 17-дюймовими колесами.

Серед переваг моделі можна відзначити непоганий кліренс (обіцяно 220 мм) та 380-літровий багажник. А ще – комплектація у стилі «по мінімум, проте мені вистачить»: чотири подушки безпеки, кондиціонер, центральний 7-дюймовий дисплей, камера заднього огляду. В переліку опцій відмічено комплекс систем допомоги Honda Safety Sense, бокові шторки безпеки, безключовий доступ, шкіряне оздоблення салону.

Але ж найголовніше в автомобілі Honda WR-V – це, звісно, його ціна. Готові? Від $17,4 тис. в Індонезії, де кросовер вже доступний для замовлення. Здається, з такою вартістю кросовер Honda WR-V не був би зайвим і в Україні.