Соціальна мережа Bluesky отримала новий логотип, а також можливість переглядати пости для користувачів без акаунтів. Про це розповіли у блог-пості.

«Чому ми обрали метелика? Ну, звичайно, тому що вони літають. Але що важливіше, це символ змін і трансформації. Раніше ми помітили, що люди органічно використовують емоджі метелика 🦋 для позначення своїх акаунтів у Bluesky. Нам це сподобалося, і ми вирішили адаптувати це. Метелик говорить про нашу місію перетворити соціальні мережі на щось нове», — написала генеральний директор Джей Грейбер.

Також компанія зробила перегляд постів у соціальні мережі доступним для людей, котрі не мають акаунта.

«Ми створили Bluesky, щоб стати домом для публічних обговорень — свіжих новин, коментарів та аналітики, жартів тощо. І ми робимо ще один крок ближче до цієї мети, запускаючи загальнодоступний вебперегляд, що означає, що вам не потрібно входити в систему, щоб переглядати публікації», — написала Джей.

Попри розмови про дім для публічних обговорень, соціальна мережа далі вимагає запрошення, щоб створити акаунт й розробники поки не коментують, коли це обмеження зникне.