Алан Рітчсон, відомий своїми ролями у Reacher / «Річер» та Fast X / «Форсаж 10», готовий зіграти Бетмена. Про це він розповів в інтерв’ю для Fortress of Solitude.

Актора попросили прокоментувати заяву Кевіна Сміта про те, що Річер у версії Алана Рітчсона це «Бетмен без плаща» та хто виявився б кращим у бійці, темний лицар чи все ж Річер, на що він відповів наступне:

«З усіма чутками, що я маю грати Бетмена, як я можу не обрати його? Я б хотів зіграти Бетмена».

Річ йде не так про чутки, як про побажання багатьох фанатів щодо того, щоб Алан Рітчсон зіграв месника Ґотема у майбутньому фільмі Batman: The Brave and the Bold, який не матиме жодного стосунку до фільму Метта Рівза з Робертом Паттінсоном.

Крім того, Кевін Сміт є другом Бена Аффлека та має зв’язки з кіновсесвітом DC, й він сам наголосив на тому, що Алан Рітчсон був би чудовим варіантом на роль темного лицаря.

Batman: The Brave and the Bold стане частиною першої фази оновленого кіновесвіту DC, який отримає назву «Боги та Монстри». У фільмі хочуть розповісти історію батька й сина, вперше показавши Деміена Вейна, сина Брюса Вейна та одного з Робінів, у кіно.