Зловмисники з угрупування Rhysida, які викрали дані Insomniac Games та вимагали викуп, почали публікувати кадри з Wolverine та іншу інформацію. Загалом в мережу злили 1,67 ТБ даних, це близько 1,3 мільйона файлів.

Як повідомили Cyberdaily, Rhysida, які вимагали $2 мільйони в Insomniac Games, але так їх і не отримали, окрім деталей про майбутні ігри, також опублікували й особисту інформацію працівників, скриншоти з каналів в Slack, та навіть вміст ПК.

Звичайно ж, що плани про майбутні проєкти також були злиті. Wolverine, постраждала найбільше. У зливі показали записи ігроладу, концепт арти та дизайн рівнів і персонажів та багато інших матеріалів про гру. Також розповіли, що реліз очікується не пізніше 1 вересня 2025 року.

Крім того, з файлів стало відомо, що Sony та Insomniac Games планують три гри у серії X-Men, однією з яких буде вже анонсована гра про Росомаху, а ще дві залишались невідомими. Бюджет кожної з ігор складає близько $120 мільйонів, і дві неанонсовані гри планують випустити до кінця 2029 та 2033 років.

Поки що ні Sony, ні Insomniac Games жодним чином не прокоментували ситуацію.