Ось вам гарний автомобіль, щоб прикрасити вівторок – новий суперкар McLaren GTS. Хоча про слово «новий» можна посперечатись, адже McLaren GTS виступає наче покращеною та оновленою версією McLaren GT: дещо змінився передній бампер, з’явились нові повітряні канали на задніх крилах, є мінімальні зміни позаду. Ось порівняйте самі: новий McLaren GTS (сірий автомобіль) та McLaren GT (помаранчевий автомобіль).

Головна ідея також залишилась незмінною – новинка McLaren GTS пропонує поєднання техніки суперкара з комфортом та простотою для щоденного використання. Наприклад, саме для цього встановлена нова система підйому передньої частини кузова, яка дозволяє збільшити кліренс зі 110 мм до 130 мм лише за чотири секунди – вдвічі швидше від попередника.

Водночас всередині McLaren GTS все також прихований 4-літровий бензиновий V8 «турбо». Він видає 635 «коней» – що на 15 к.с. більше, ніж було в моделі McLaren GT. Такого рівня потужності вистачає для прискорення 0-100 км/год за 3,2 секунди та досягнення максимальної швидкості 326 км/год – цілком рівень суперкара, згодні?

Повертаємось до салону й знову бачимо знайомий дизайн McLaren GT: форма передньої панелі та керма, напівпрозорий дах, кольорові дисплеї, металізований декор. Головна помітна зміна McLaren GTS полягає у використання матеріалів оздоблення сидінь й панелей салону, що мають підкреслити більш «люксовий» й розкішний характер автомобіля.

Нарешті, варто відзначити й фірмовий «перфекціонізм» McLaren. Ось погляньте на колеса McLaren GTS – там ви побачити нові 10-спицеві диски та великі гальма (390 мм попереду та 380 мм позаду); але що ще? Можливо, ви побачите титанові болти кріплення колісних дисків, які пропонуються як опція: компанія запевняє, що вони легші за звичайні на 35% й це дозволяє зменшити не підресорені маси. Оце так рівень уваги до дрібниць!