Популярний серіал про кримінальні угрупування в Англії в 1920 роки Peaky Blinders / «Гострі картузи» отримає два спін-оффи, і Кілліана Мерфі у них не буде. Про це пишуть IGN.

Один з серіалів перенесе події в США, Бостон та одразу в середину 20 століття. Тобто події відбуватимуться через кілька десятків років після фіналу оригінального серіалу. Більше подробиць не розголошується.

Щодо другого проєкту, то він зосередиться на одному з головних персонажів — Поллі, одну з найголовніших осіб у банді Гострих картузів. Гелен Маккрорі, акторка, яка зіграла Поллі у серіалі, померла у 2021 році, то ж новий проєкт швидше за все зосередиться на молодості героїні.

Окрім того, раніше повідомлялось, що по серіалу планують зняти повнометражний фільм, про нього нещодавно згадував сценарист Стівен Найт. За його словами сценарій вже майже готовий, а початок зйомок планують на середину 2024, тому, можливо, найближчим часом ми почуємо про це більше.

Кілліан Мерфі також прокоментував можливість повернутися до ролі Томаса Шелбі у фільмі:

«Я цілком відкритий для цієї ідеї, але я також вважаю, що це були ідеальні шість сезонів. Іноді важко перейти до формату фільму, і мені подобається неоднозначність кінцівки, але я завжди готовий до чудового сценарію, хто б не був?»