«Київстар» відновив швидкісний мобільний інтернет у метрополітені Києва. Раніше мобільний інтернет також відновили в метро Харкова. Про це повідомили в компанії.

Крім цього, розпочала роботу інформаційна система «Мій Київстар», де абоненти можуть подивитись залишки на рахунках. Телеком мережа Київстару практично увійшла в період стабілізації.

За інформацією мобільного оператора, 99% базових станцій на підконтрольній Україні території – у працездатному стані. Клієнтам доступні всі основні базові сервіси: послуги зв’язку та мобільного інтернету, SMS, послуги міжнародного голосового роумінгу та інші.

«Магазини Київстару відновили надання клієнтам більшості сервісів. Наразі компанія продовжує покращувати роботу послуги «Домашній Інтернет» у Києві та ряді інших місць, також планує найближчим часом поступово зняти обмеження в швидкості мобільного інтернету», – повідомили в «Київстарі».

Спеціалісти компанії працюють над запуском швидкісного мобільного інтернету в роумінгу і планують запустити цю послугу для українських абонентів в Німеччині, Чехії, Польщі та ряді інших країн вже найближчим часом.

«Для стабілізації роботи послуг компанія залучила весь свій наявний технічний персонал, а також міжнародних партнерів із Швеції, Ірландії, США, Китаю, Фінляндії та інших країн», – розповіли в «Київстарі».

Нагадаємо, що напередодні мобільний оператор повідомив про відновлення доступу до послуг SMS, зокрема в міжнародному роумінгу.