В American Truck Simulator та Euro Truck Simulator 2 розпочалась новорічна подія Christmas Winterland Event 2023 і вперше з’явився офіційний сніг!

У рамках події гравці з обох ігор доставляють різноманітні новорічні товари у магічну країну, потрапити в яку можна через спеціальні портали. Це засніжена місцевість, яка готується до нового року. Тут є мило європейське місто, фабрика іграшок, курорт, пошта, художня майстерня. І… тут на дорогах слизько, тож керувати вантажівкою треба обережно.

Звісно ж розробники запланували персональні та колективні цілі для цієї події, як і декілька нагород для гравців. Але найважливіше, що схоже на такий спосіб SCS Software тестує засніжений варіант ігрової мапи, чи то для майбутніх розширень типу Аляски, Канади чи Півночі Скандинавії, чи то для введення в ігри сезонів року, які усі давно чекають. Зараз сезони можна додати в ігри SCS Software за допомогою модів, але хотілось би отримати офіційну підтримку.

Святкова подія Christmas Winterland Event 2023 буде тривати в American Truck Simulator та Euro Truck Simulator 2 до 14 січня 2024 р.