Годі цих вражаючих суперкарів – ось вам автомобіль для реального життя: оновлений вен Citroen Berlingo. Саме «вен», оскільки слово «фургон» більш характерне для вантажної версії Citroen Berlingo, а ми зараз говоримо про пасажирську. Що й намагається продемонструвати новий Citroen Berlingo своїм новим дизайном: фари з кутами та парою горизонтальних ліній, новий логотип на темній смужці-основі, змінений передній бампер та колісні диски.

Новий Citroen Berlingo демонструє новий стиль та Citroen та намагається бути схожим на найбільш сучасні легкові моделі компанії – наприклад, Citroen е-С3. До речі, новинка також була представлена саме як електромобіль Citroen е-Berlingo. Проте вже відомо, що оновлений вен Citroen Berlingo отримає звичні турбодизелі потужністю 90/100/130 «коней».

Крім того, автомобіль отримає дещо змінений салон. Для водія запропонують цифрову панель приладів, для пасажирів – нові комфортні сидіння Advanced Comfort. Нарешті, також з’явиться нове кермо та новий 10-дюймовий центральний екран. Таким чином, вен Citroen Berlingo має виглядати більш сучасним не лише ззовні, але й всередині.

Коли все це станеться? Старт продажів оновленого варіанту Citroen Berlingo в Європі відбудеться вже на самому початку 2024 року. Після цього автомобіль має дістатись й України – вже повідомлено, що він у нас буде також 2024-го. Чекаємо!