Warner Bros. та компанія Kinomania презентували третій український трейлер фантастичного фільму Дені Вільнева «Дюна: Частина друга» / Dune: Part Two. В український прокат фільм має вийти 29 лютого 2024 року.

«Дюна: Частина друга» розкаже про міфічну подорож Пола Атріда та фременів на шляху помсти заколотникам, які знищили його родину. Між коханням усього свого життя та долею відомого всесвіту він обирає боротьбу проти жахливого майбутнього, яке лиш він може передбачити.

Стрічка є прямим продовженням фільму «Дюна: Частина перша» / Dune: Part One, яка вийшла у 2021 році. До акторського складу другої частини увійшли: Тімоті Шаламе («Вонка», «Інтерстеллар»), Зендея («Людина-павук: Додому шляху нема»), Ребекка Ферґюсон («Місія неможлива: Розплата»), Джош Бролін, Остін Батлер, Флоренс П’ю, Дейв Батіста, Крістофер Вокен, Стівен Маккінлі Гендерсон, Леа Сейду, Стелл.

Нещодавно в одному з інтерв’ю Дені Вільнев заявив, що майбутній фільм буде більш «м’язистим» порівняно з першою стрічкою, яку він назвав «більш медитативною і споглядальною».