Другий сезон серіалу «Останні з нас» / The Last of Us дебютує у 2025 році. Така дата вказана в тизері HBO Max, в якому стримінговий сервіс показав заплановані до виходу проєкти. Про це пише The Verge.

Раніше стало відомо, що зйомки нового сезону проєкту перенесли. Нещодавно шоуранер телеадаптації Крейг Мезін повідомив, що виробництво розпочнеться 12 лютого 2024 року. Терміни змінили через страйки акторів та сценаристів у Голлівуді.

Дія другого сезону серіалу відбуватиметься через кілька років після першого. Ймовірно, це буде адаптація відеогри The Last of Us Part II, яка 19 січня 2024 року отримає ремастер для PlayStation 5.

До своїх ролей в серіалі повернуться Белла Рамзі (Еллі) та Педро Паскаль (Джоел).

Окрім «Останніх з нас» у тизері HBO Max показали кадри до інших проєктів, які вийдуть на екрани у 2025 році. Серед них: майбутній серіал «Ласкаво просимо в Деррі» / Welcome to Derry та нові сезони «Ейфорії» / Euphoria, «Білого лотоса» / The White Lotus, «І просто так» / And Just Like That.

А от наступного року виробник готується презентувати мінісеріал «Пінгвін» / The Penguin, а також продовження проєктів «Угамуй свій запал» / Curb Your Enthusiasm, «Поліція Токіо» / Tokyo Vice та «Хитрощі» / Hacks. Крім цього, в тизері показали сцени з другого сезону серіалу «Дім Дракона» / House of the Dragon.