Співачка Тейлор Свіфт стала людиною 2023 року за версією видання Time. Дякуємо що не путін.

Цього року Time критикували саме за те, що у переліку осіб, які претендували на звання «Людина року», опинилися президент КНР Сі Цзіньпін, неадекватний бізнесмен Ілон Маск, який до речі, вже був людиною року у 2021 р., та військовий злочинниць володимир путин. Видання, відоме тим, що свого часу обирало людиною року Адольфа Гітлера та Йосифа Сталіна (двічі!) вирішило цього разу не ризикувати й обрати співачку. Знову ж таки, божевільний диктатор володимир путин вже був людиною року Time у 2007 році, за рік до вторгнення у Грузію.

До речі, Тейлор Свіфт теж вже була людиною року 2017 р. у складі так званих «Порушників тиші», групи жінок, які виступали проти сексуального насильства.

Тейлор Свіфт Time

Тейлор Свіфт – найуспішніша співачка усіх часів, перша і єдина, яка заробила понад $1 млрд виключно завдяки пісням та концертній діяльності. Свіфт отримала понад 630 професійних нагород, включаючи 40 American Music Awards, 39 Billboard Music Awards, 12 Grammy Awards, 26 Teen Choice Awards та багато інших.

Нагадаємо, минулого року видання Time назвало людиною року президента України Володимира Зеленського та колективний The Spirit of Ukraine, який репрезентую усіх громадян України.