Користувачі, які купували телешоу від Discovery в PlayStation Store, отримали лист від Sony, у якому йдеться, що вони «більше не зможуть дивитися» придбаний контент. Про це розповіли Kotaku.

«Станом на 31 грудня 2023 року, згідно з нашими ліцензійними домовленостями щодо вмісту з постачальниками контенту, ви більше не зможете переглядати раніше придбаний вміст Discovery, і цей вміст буде видалено з вашої бібліотеки відео. Ми щиро вдячні вам за вашу постійну підтримку», — йдеться у листі.

Попри те, що користувачі придбали та заплатили за ці шоу, яких у списку, яким поділилась компанія, дуже багато, вони більше не зможуть отримати до них доступ.

Discovery відомі своєю широкою бібліотекою реаліті-шоу та документальних серіалів, які хоч і обходяться компанія не надто дорого у виробництві, та все ж є дуже популярними й в тому числі й серед власників PlayStation. Наприклад, компанія видалить 20 сезонів MythBusters / «Руйнівників міфів».

Внаслідок цього деякі користувачі у соціальних мережах вже почали з’ясовувати, чи буде можливість хоч якось отримати доступ до «видаленого контенту» та висловлювати своє обурення ситуацією.