Штучний інтелект від Microsoft, Copilot, отримає підтримку нових моделей OpenAI — GPT-4 Turbo та DALL-E 3, а також нову функцію інтерпретатора коду та функцію глибокого пошуку в Bing. Про це повідомили The Verge.

GPT-4 Turbo зараз тестують для обмеженого кола користувачів, однак, компанія обіцяє, що протягом наступних кількох тижнів, оновлена модель стане доступна всім користувачам. Це оновлення запропонує покращене розуміння штучним інтелектом запитів користувачів та краще формулювати відповіді.

Однак поки нову модель GPT ще тестують, DALL-E 3 вже доступна у Copilot та Bing Images та дасть користувачам змогу створювати ще кращі зображення з вищою якістю та деталями.

Ще однією функцією, яку вже почали розповсюджувати всім користувачам, є можливість штучного інтелекту в Microsoft Edge підсумовувати відео на YouTube.

Також компанія додає можливість «Глибокого пошуку» в Bing, яка використовуватиме можливості штучного інтелекту для кращої видачі пошукових результатів.

Для людей, які працюють з кодом, з’явиться функція інтерпретатора коду, яку можна використовувати, щоб отримати точніші обчислення, аналіз даних або навіть готовий код.