Тизер-трейлер другого сезону серіалу «Дім дракона» / House of the Dragon нарешті представлено. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Він описує події, які розгортаються після смерті короля Візеріса. В опублікованому трейлері показана жорстока війна між Таргарієнами, яка забере чимало життів.

«Немає війни більш ненависної для богів, ніж війна між родичами, – говорить у відео Реніс Таргарієн (Єва Бест). – І немає війни більш кривавої, ніж війна між драконами».

Також стало відомо, що до другого сезону приєднається Клінтон Ліберті в ролі Аддама з Халла, Джеймі Кенна в ролі сера Альфреда Брума, Кіран Б’ю в ролі Г’ю, Том Беннетт у ролі Ульфа, Том Тейлор у ролі лорда Крегана Старка та Вінсент Рі ґ ан у ролі сера Рікарда Торна.

Новий сезон серіалу складатиметься з 8 серій, а його прем’єра планується влітку 2024 року.

Нагадаємо, що «Дім дракона» – це приквел до «Гри престолів». Він показує події, які відбулися за 200 років до того, що показано в серіалі за мотивами циклу романів «Пісня льоду та полум’я». Перший сезон «Дому дракона» складається з 10 епізодів, а його прем’єра відбулася в серпні 2022 року.