Вартість Bitcoin оновила максимум за 19 місяців та перевищила $41 тис. Цьому сприяли очікування щодо зниження облікової ставки в США та схвалення біржового біткоїн-фонду. Про це повідомляє CNBC.

За даними Coin Metrics, в понеділок в Азії криптовалюта зросла на понад 4% та торгувалася на рівні $41,520 тис. Це – перший випадок із травня минулого року, коли вартість Bitcoin подолала позначку $40 тис.

Загалом із початку цього року вартість криптовалюти збільшилася на 145%. Однак аналітики припускають, що зростання криптовалюти не зупиниться. За інформацією Bloomberg, у IG Australia Pty говорять про $42,330, як наступний рівень для Bitcoin.

А от в компанії Nexo, яка займається цифровими активами, допускають більш значне зростання криптовалюти. Співзасновник компанії Антоні Тренчев припускає, що наступними важливими рубежами можуть стати $48 тис. та $52 тис.

Нагадаємо, що 7 вересня минулого року Bitcoin коштував менш як $19 тис. Того дня він досяг найнижчого рівня з червня після падіння фондових ринків у всьому світі та тривалого зміцнення долара США.