PvEvP action/RPG Tom Clancy’s The Division Heartland від Ubisoft отримала віковий рейтинг у Тайвані, що натякає на підготовку до м’якого запуску гри у найближчі 2-3 місяці. Рейтинг 15+ зареєстрований ще 14 листопада 2023 р., але помітили це лише зараз.

Нагадаємо, Tom Clancy’s The Division Heartland – це спіноф до серії Tom Clancy’s The Division, події якого відбуваються не у великому місті, як у попередніх іграх, а у сільській місцевості. У грі будуть елементи виживання та Extraction-шутера. The Division Heartland має розповсюджуватися за схемою free-to-play та вийде на Windows ПК, PlayStation 4/5 та Xbox One / Series X|S.

Гру розробляє не шведська Massive Entertainment, як попередні The Division, а американська Red Storm Entertainment, створена у 1996 році самим Томом Кленсі. Свого часу саме вона започаткувала серії Rainbow Six (1998) та Ghost Recon (2001). На жаль, останній шутер від Red Storm Entertainment – це Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier, який вийшов 11 років тому. А найновіша гра студії – Assassin’s Creed Nexus VR для Meta Quest 2.

Tom Clancy’s The Division Heartland офіційно анонсували ще у травні 2021 р. За припущеннями осіб, які знайшли інформацію про отримання рейтингу, на початку 2024 року має стартувати відкрите бета-тестування The Division Heartland.

Враховуючи, що Massive Entertainment випускає зараз Avatar: Frontiers of Pandora (гра вже «пішла на золото», реліз 7 грудня 2023 р.) і займається Star Wars Outlaws (попереднє 2024, скоріше за все 2025 р.), то Tom Clancy’s The Division 3 ми побачимо не раніше 2026-2027 рр., тож The Division Heartland – це наш єдиний The Division на найближчі декілька років.