Раніше повідомлялось, що новою Call of Duty у 2024 році буде шоста частина Black Ops про війну в Перській затоці, а тепер видання Windows Central, посилаючись на знайомі з розробкою джерела, підтвердило цю інформацію.

Студія Treyarch розробляє гру, яка може отримати назву Call of Duty: Black Ops Gulf War, вже протягом кількох років. Як повідомляється, студія працює над новою CoD довше, аніж над будь-яким іншим проєктом в серії.

Оскільки події відбуватимуться під час війни в Перській затоці, яка відбулась у 1990-1991 роках, де коаліція з 35 країн на чолі з США протистояла Іраку, в грі не буде футуристичних ґаджетів чи зброї схожої з тим, що гравці могли побачити в Modern Warfare. Натомість буде традиційніша стрілянина та набір спорядження.

Нова Black Ops спробує дослідити нюансований наратив війни в Перській затоці, критично зосередившись на різних учасниках конфлікту. У ньому розглядатиметься кінець епохи холодної війни та досліджуватимуться деякі її наслідки.

Крім того, у новій CoD також очікується поява мап зі старих частин Black Ops, а також режим з зомбі, який, можливо, розіб’ють на окремі раунди.

Зараз Activision розглядає можливість надати користувачам, які зроблять попереднє замовлення, відчутні бонуси, як-от доступ до основної гри на кілька днів раніше, а до певних режимів — за кілька тижнів до релізу.

Очікується, що Call of Duty: Black Ops Gulf War вийде наприкінці осені або на початку зими 2024 року.