Маленький кросовер Toyota Yaris Cross отримав порцію оновлень. Хоча одразу ззовні цього й не помітити: фари та ліхтарі, форма панелей кузова, бампери та накладки – все загалом знайоме. Проте варто відзначити новий колір «сірий хакі» та 18-дюймові колісні диски. А ще ось ця табличка з написом 130…

Так-так, тепер кросовер Toyota Yaris Cross став потужнішим! На додачу до вже відомого 116-сильного гібрида, тепер пропонується й 132-сильний силовий агрегат. Причому збільшення потужності вдалось досягти саме внаслідок оптимізації роботи електричної частини цього гібриду, а ось бензиновий 1,5-літровий двигун залишився незмінним. В будь-якому випадку: маємо збільшення потужності та покращення динаміки – тепер прискорення 0-100 км/год займає 10,7 секунди, тобто виграш у пів секунди.

Але це ще не все. Оновлений кросовер Toyota Yaris Cross готовий запропонувати не лише збільшення потужності, але й збільшення діагоналі дисплеїв. Звісно, все залежить від комплектації, проте максимальній версії Toyota Yaris Cross тепер вирізняються повністю цифровою 12,3-дюймовою панеллю приладів з кількома варіантами зображень та 10,5-дюймовий центральним дисплеєм. Крім того, виробник заявляє покращення оздоблювальних матеріалів та розширення функціональності комплексу систем безпеки Т-МАТЕ.

Однак враховуючи завершення поточного року, напевно такі автомобілі Toyota Yaris Cross доведеться зачекати вже до початку 2024-го. Проте вони мають приїхати не лише в Європу, але й в Україну – цей «малюк» у нас доволі популярний.