ОНОВЛЕНО: Штраус Зельник не мав на увазі, що за ігри треба платити погодинно, натомість він мав на увазі, що ігри дають набагато більше цінності, аніж інші медіа, тому що вони є глибшими та довшими.


Штраус Зельник, виконавчий директор Take-Two, видавців Grand Theft Auto 6, вважає, що гравці повинні платити за ігри погодинно. Про це повідомили Rock Paper Shotgun.

Про це стало відомо з фінансового звіту для інвесторів, у якому Зельник сказав наступне:

«З точки зору нашого ціноутворення для будь-якої розважальної власності, в основному алгоритм являє собою вартість очікуваного використання розваг, тобто значення за годину, помножене на кількість очікуваних годин плюс кінцеву вартість за можливість володіти продуктом, якщо продукт не є орендованим чи не розповсюджується за підпискою».

На щастя, Зельник також розповів, що індустрія відеоігор ще немає такої сили, а можливо й не хоче її мати, щоб стягувати з гравців оплату погодинно. Крім того, він сказав, що стратегія компанії полягає у тому, аби давати гравцям набагато більшу цінність продукту, аніж за нього платять споживачі.

«Ми хочемо переконатися, що досвід який ми надаємо є першокласним, і природа досвіду полягає не лише в якості того, що ми пропонуємо, а й у тому, що ви за це платите. Усі це знають. Ось як ми на це дивимося. У бізнесі було дуже мало підвищення цін. Підвищення ціни, наприклад, до 70 доларів стало першим за багато років та поколінь. Тож я вважаю, що ми пропонуємо надзвичайну цінність споживачам», — продовжив Зельник.

Чи означає це, що цінник GTA 6 буде вищим за $70, чи виконавчий директор, який і без того отримав за минулий рік  $42 млн зарплатні, просто висловлює свої гіпотетичні думки щодо майбутнього ігрової індустрії, поки незрозуміло.

Нагадуємо, що Rockstar Games, якими володіє Take-Two, презентують трейлер Grand Theft Auto 6 вже на початку грудня.