Материнська плата ROG Maximus Z790 Hero Eva-02 Edition від ASUS привернула до себе чимало уваги спільноти, однак через зовсім неочевидну проблему. Розробники допустились помилки у слові Evangelion, написавши EvangeNlion натомість.

Як повідомляють PC Gamer, спершу помилку у слові також можна було побачити на головному зображені материнської плати на офіційному сайті ASUS, однак зараз її вже виправили.

Однак де помилку так просто не виправити, то це на вже готових платах, які розіслали покупцям. Ютубер CEHunter зробив розпаковку плати й приблизно на 2:38 у відео чітко видно, що там написано саме EvangeNlion.

ASUS поки ніяк не прокоментували цю ситуацію.

Материнська плата ASUS стилізована під Evangelion привернула до себе багато уваги через помилку

ROG Maximus Z790 Hero Eva-02 Edition оснащена сокетом Intel LGA 1700, який підтримує 12th та 13th покоління процесорів Intel Core, а також Pentium Gold та Celeron. Крім того, плата має 20 + 1 ступенів потужності, 4 слоти для оперативної пам’яті типу DDR5, слот PCIe 5.0 M.2 на платі ROG Hyper M.2, що входить до комплекту, і чотири слоти PCIe 4.0 M.2 із потужними системами охолодження.

Плата має два порти Thunderbolt 4, роз’єм Type-C на 20 Гбіт/с на передній панелі з Quick Charge 4+ до 60 Вт, шість додаткових портів USB на 10 Гбіт/с, два PCIe 5.0 x16 SafeSlots та HDMI 2.1.