Не знаємо як так сталося, але ми чомусь пропустили 16-хвилинний геймплейний трейлер королівської битви Off The Grid, яку розробляє україно-німецька студії Gunzilla Games. Виправляємось, тим паче, що у трейлері можна побачити гарно знайомі українцям локації.

Батьківщина-Мати, Київська телевежа, Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського, готель «Салют» на вулиці Івана Мазепи та інші київські пам’ятки стали частиною району Маленький Київ, у якому починається сюжетна мультиплеєрна місія, що можна побачити у трейлері. Це і не дивно, враховуючи що більшість розробників фізично знаходяться у Києві.

У 16-хвилинному трейлері Off The Grid, у якому можна побачити як грають відомі стрімери Dr DisRespect, Clix та ImperialHal, є як великі фрагменти геймплею за декілька різних команд, які намагаються виконати одну і ту саму місію, так і фрагменти сюжетних відео. Що ж, слід визнати, що все це виглядає принаймні цікаво.

Нагадаємо, Off The Grid – це Королівська битва 2.0 на 150 гравців у PvEvP з потужною сюжетною частиною, над якою працюють вихідці з київських студій Crytek, 4A Games та Frogwares з залученням всесвітньо відомого режисера та сценарист Нілла Блумкампа (District 9, Elysium, Chappie, Demonic) та письменника-фантаста Річарда Морґана («Видозмінений вуглець», «Зламані янголи», «Пробуджені фурії»).

Off The Grid вийде на PlayStation 5, Xbox Series X|S та Windows ПК. Дати релізу у гри поки що нема.