Багато користувачів Threads повідомляють, що тепер у них є можливість відмовитися від показу своїх дописів в Instagram і Facebook. Про це пише The Verge.

Така опція з’явилася в налаштуваннях платформи. Для цього в Threads треба зайти в «Конфіденційність» та обрати «Пропонувати дописи в інших додатках». У новому вікні користувачі зможуть відключити публікацію своїх дописів на інших платформах Meta.

Нагадаємо, що недавно на платформі з’явилася можливість проводити опитування та надсилати GIF-файли. Приміром, під час опитування користувачі можуть обирати з-поміж чотирьох варіантів відповіді. Також тут є таймер, який показує час до завершення опитування. Щодо надсилання GIF-файлів, то для цього у Threads передбачили спеціальний значок GIF для пошуку файлік безпосередньо з Giphy.

За оцінками Марка Цукерберга, зараз сервіс має трохи менше ніж 100 млн активних користувачів на місяць. Але в Meta розраховують перетворити Threads на «додаток для публічних розмов для мільярда людей», який буде «більш позитивним» за деяких конкурентів.