Згідно з інформацією аналітика Мінг-Чі Куо, компанія Apple готується до масштабного оновлення лінійки iPad у 2024 році. Очікується, що це оновлення принесе значні зміни, включаючи запуск нових OLED-моделей iPad Pro і більшого 12,9-дюймового iPad Air.

Особливої уваги заслуговують OLED-версії iPad Pro, оскільки вони можуть значно покращити якість дисплеїв для високорівневих моделей iPad, потенційно пропонуючи покращену якість зображення з глибшим чорним кольором та ширшим колірним охопленням порівняно з нинішніми LCD-екранами. Поява 12,9-дюймового iPad Air також стала б важливою подією, надаючи користувачам можливість вибору більшого екрана в доступнішій лінійці Air.

Як зазначає Куо, пізніше цього року Apple також оновить iPad mini та представить iPad 11-го покоління, ще більше розширивши асортимент своїх планшетів.

За інсайдами аналітика, презентація 12,9-дюймового iPad Air має відбутися на початку 2024 року, в той час, як iPad Pro з OLED дисплеями та процесорами Apple M3 будуть анонсовані до кінця другого кварталу.